چای صبح‌گاهی نسخه‌ی کلکته

 

 


... دنبالِ کتابِ دیگری در کتاب‌خانه می‌گشتم که رسیدم به کتابِ چای: تاریخچه، شیوه‌های تولید، مصرف و انواعِ آن [همراه با دستورالعمل‌هایی برای تهیه‌ی انواعِ چای سیاه، چای سبز، پونچ، چای سرد، پختِ نان و شیرینی‌های مخصوصِ چای] که اصلاً نباید از اسمش ترسید و نباید خیال کرد کتابی برای نخواندن است و این‌بار که کتاب را ورق می‌زدم رسیدم به دستورِ تهیه‌ی چای هوگلی هانگوور و دیدم حیف است قسمت نکردنِ این چای یک‌نفره‌ی صبح‌گاهی در این صبحِ بارانیِ تاریکِ تهران؛ با این توضیح که به‌جای چای پیشنهادیِ نویسنده‌ی کتاب می‌توانید از چای محبوبِ خودتان استفاده کنید تا سردردِ شبانگاهی‌تان محو شود...

 

هوگلی هانگوور [Hooghly Hangover] ـ نسخه‌ای از کلکته

موادِ لازم برای یک نفر:

نصفِ فنجان چای قلم پیچیده‌ی زرّین آسام (سرد)

یک قاشقِ چای‌خوری شکر

نیمی از آبِ یک عدد لیمو

یخ

 

آب‌لیمو و شکر را مخلوط کنید و به همراهِ تکّه‌های یخ داخلِ لیوان بریزید و آن‌را با چای پُر کنید.

 

نامِ عکس جزئیات است؛ کارِ لوئیز لائرسیو.

 

چای: تاریخچه، شیوه‌های تولید، مصرف و انواعِ آن [همراه با دستورالعمل‌هایی برای تهیه‌ی انواعِ چای سیاه، چای سبز، پونچ، چای سرد، پختِ نان و شیرینی‌های مخصوصِ چای]
آرنولد فولرز
ترجمه‌ی ملیندا اسکندری
انتشاراتِ ققنوس
چاپِ اوّل
زمستانِ ١٣٨١

/ 0 نظر / 105 بازدید